Szűrő
Kategóriák

+ 2 év garancia az AEG–től

Mint minden elektronikai háztartási eszköz vásárlása esetén fontos a megbízhatóság és a gyártói garancia.

Az egyik legtöbbet használ eszköz a háztartásban a mosógép. Nagy segítség az otthonunkban, elvégzi helyettünk a nehéz munkát – hiszen mi lenne velünk, ha kézzel kellene mosnunk, mint annak idején nagyanyáinknak – és ezzel időt spórol meg nekünk, amit könnyen eltölthetünk szeretteink körében.

Egy mosógép választásakor kiemelkedően fontos, hogy energiatakarékos legyen és kíméletesen bánjon ruháinkkal, de mindeközben kíméletlen legyen a makacs foltokkal és szennyeződésekkel szemben.

A mosógép mellett a már egyre felkapottabb és egyre több háztartásban található szárítógép – vagy aki kicsit praktikusabb az mosó–szárítógépet választ – amely szintén időt és energiát takarít meg nekünk.

Hogy miért jó és érdemes otthonra beszerezni egy szárítógépet a mosógép mellé?

Nos, főként télen fordul elő régebbi építésű családi házakban, hogy a túl magas páratartalom miatt nehezen száradnak a ruhák, s bizony olyankor 1,5–2 napot kell várni, hogy egy vastagabb ruhadarab vagy ágynemű teljesen megszáradjon és utána kerüljön vasalásba.

De most őszintén! Ebben a felgyorsult világban, ahol minden csöppnyi perc számít, kinek van ideje arra várni, hogy a ruhákat szépen lassan alaposa kirázva kiteregesse, és megvárja, mire megszáradnak?!

Egy szárítógép segítségével akár 30 perc alatt készen vannak a frissen kimosott és száraz ruhák.

Vásároljon most 2016. szeptember 26. és 2016. november 30. között AEG mosógépet, szárítógépet vagy mosó–szárítógépet és az 1 éves gyártói garancia mellé mi most + 2 év extra garanciát adunk Önnek ajándékba!

Válasszon legújabb modelljeink közül és legyen kevesebb tennivalója a mosás és szárítás után, ugyanos az AEG legújabb készülékei nem csak alaposan tisztítanak, kímélik a szövetet – így akár kedvenc selyem blúzát is bátran moshatja mosógépében – de mindezek mellett még gőz funkcióval is ellátottak, így a ruhák mosás és szárítás után kevésbé lesznek gyűröttek.

Hogyan juthat hozzá a 3 év garanciához?

Vásároljon új AEG készüléket és a vásárlást követően töltse ki az Online regisztrációs lapot. A sikeres regisztráció követően az abban megadott e–mail címre megküldjük Önnek az extra garanciát igazoló dokumentumot.

Ha Önnek is fontos a megbízhatóság, makulátlan tisztaság, s mindezek mellett az ár, akkor mindenképpen válasszon AEG készüléket!

Az akcióban résztvevő készülékek:

Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
100% garancia Unicredit
Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
Üzlet:
Telefon+36 1 204 0238 | +36 30 758 0423
info@elektromarkabolt.hu
1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. (XI. Kerület, Újbuda)
Szerviz:
Telefon+36 30 756 9701
szerviz@elektromarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 133-135.
Elektrobolt a Facebook-on Elektrobolt az Instagram-on Elektrobolt a Youtube-on
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2006 Elektro Márkabolt, developed by: 8web.hu
Az árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Árbolt.hu árösszehasonlító