Szűrő
Kategóriák

Ajándék indukciós edény szett, Electrolux indukciós főzőlaphoz!

Kényelmes, biztonságos és energiatakarékos. Ezt biztosítja Önnek az Electrolux beépíthető indukciós főzőlap, amely segítségével mától nem kell órákat a tűzhely felett töltenie, mire elkészül az étel.

Kényelem és gyorsaság

A nyár beköszöntével egyre kevesebb időt szeretnénk eltölteni a meleg konyhában és inkább a kerti medencében hűsítenénk magunkat. Az indukciós főzőlapokon a főzőzónák úgy lettek kialakítva, hogy azonnal reagáljanak a változásra, így nem kell perceket várakozással eltöltenie, mire felforrósodik az edény, és bele helyezhető az elkészítendő étel alapanyaga.

Biztonság és energiatakarékosság

Minden szülő legféltettebb kincse a gyerek. A gyerkőcök pedig szeretnek kísérletezni, felfedezni új dolgokat, hiszen mindenre még csak játékként tekintenek, s ez a főzőfelületre is értetendő. Az indukciós főzőlapok úgy lettek kialakítva, hogy csak ott forrósodik, ahol épp az edény érintkezik vele. Nem kell mától félnie, hogy megégeti magát, vagy a gyerkőcöt baleset éri. Ha esetleg kifut az étel, elegendő fogni egy törlőkendőt és azt egyszerűen letörölni róla. Nincs többé odaégett ételnyom!

Design

Nem csak gyors, precíz, energiatakarékos és biztonságos, hanem még elegáns is. Ha éppen nem használja a főzőlapot, akkor egy gyönyörű fekete üveglapnak tűnik, amely elegánssá teszi konyháját. A kezelőfelület és a főzőzónák csak akkor vállnak láthatóvá, ha Ön bekapcsolja a lapot.

Vásároljon 2016. május 21. és 2016. augusztus 15. között Electrolux indukciós főzőlapot és mi megajándékozzuk egy prémium minőségű edény szettel  (28 cm-es grill serpenyő + 20 cm-es lábas fedővel). Az öntöttvas edények 3 rétegű márvány bevonattal rendelkeznek, ezért rendkívül jól vezeti a hőt, így nagyon gyorsan elkészül bennük az étel. 

Önnek nem kell mást tennie, csak a vásárlást követően regisztrálnia a vásárlását legkésőbb 2016. augusztus 29-ig. A regisztrációs során adja meg személyes adatait és töltse fel a vásárláskor kapott bizonylatot. Ezt követően mi 20 munkanapon belül szállítjuk Önnek az új indukciós főzőlapjához az elegáns edény szettet.

Akciós termékek

Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
100% garancia Unicredit
Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
Üzlet:
Telefon+36 1 204 0238 | +36 30 758 0423
info@elektromarkabolt.hu
1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. (XI. Kerület, Újbuda)
Szerviz:
Telefon+36 30 756 9701
szerviz@elektromarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 133-135.
Elektrobolt a Facebook-on Elektrobolt az Instagram-on Elektrobolt a Youtube-on
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2006 Elektro Márkabolt, developed by: 8web.hu
Az árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Árbolt.hu árösszehasonlító