Mi a titka az igazán finom és ropogós házikenyérnek? Mi tudjuk a választ. Az otthon, sütőben készített kenyér titka nem más, mint a gőz-technológia.
A hagyományos sütők a forró levegővel sütik készre az ételeket, viszont az Electrolux multifunkciós sütői a sütés időtartama alatt gőzt is adnak a forró levegőhöz, s ennek köszönhetően lesz puha és ropogós az otthon készített pékáru.
A leveles tészták, kelt tészták, piskóták gyönyörűen feljönnek, a kenyerek belül puhák, kívül ropogósak lesznek. Mindez mostantól csak egy gombnyomásra van a multifinkciós PlusSteam sütőkben.
Hogyan működik?
- Öntsön 100 ml vizet a sütő aljára
- Kapcsolja be a sütőt, állítsa be a sütési hőfokot valamint a PlusSteam programra
- Nyomja meg a PlusSteam gombot
- A PlusSteam kijelzőjének LED lámpája mutatja, hogy a gőz funkció aktív
- Tegye be a sütni kívánt ételt a sütőbe és süsse készre
- Fogadja az elismeréseket családtagjaitól, barátairól és fogyasszák élvezettel az ínycsiklandozóan finom ételeket.