Szűrő
Kategóriák

Liebherr hűtők akár 65.000 Ft pénzvisszafizetéssel.

BioFresh technológia – rendkívül hosszú eltarthatóság a friss és finom ételekér

Mindannyian ügyelünk az egészséges táplálkozásra és a tudatos és fenntartható életmódra. Az élelmiszerek frissessége és minősége fontos számunkra, de az eredetük is; az pedig külön öröm, ha valami csomago- lásmentes – hiszen védeni szeretnénk a környezetet.

A BioFresh technológiának köszönhetően az optimális páratartalom és a 0 °C-ot éppen meghaladó alacsony hőmérséklet kombinálásával ideális körülményeket lehet teremteni a friss élelmiszerek tárolásához. Ennek ered- ménye az élelmiszerek rendkívül hosszú eltarthatósága a bennük rejlő fontos vitamin- és ásványi anyag tartalom megőrzése mellett. A Liebherr így támogatja évek óta az egészséges és fenntartható életmódot.

Zöldségek és gyümölcsök számára a BioFresh HydroSafe a legjobb választás. A zöldségek és gyümölcsök ebben a rekeszben csomagolás nélkül tárolva tovább megőrzik nedvességtartalmukat, így hosszabb időn át maradnak ropogósak és zamatosak. A húst, halat, tejtermékeket a BioFresh DrySafe rekeszben érdemes tárolni.

A halfogyasztók örömére itt az új Fish & Seafood rekesz, amely –2 °C-os hőmérséklettel ideális feltételeket biztosít a friss hal és tenger gyümölcsei tárolásához.

A BioFresh technológiával nem csak a friss élelmiszerek hosszabb eltarthatóságának és a bennük található tápanyagok tartósabb megőrzésének előnyeit élvezheti, hanem időt és pénzt is spórolhat. Hiszen ami tovább eláll, azt tovább fel lehet használni és ritkábban kell pótolni. Ez pedig kifizetődik: Főleg ha belegondolunk, hogy egy négytagú család átlagosan évente mintegy 50.000 Forint értékű élelmiszert dob ki.

A BioFresh segítségével nagyban hozzájárulhat az élelmiszerpazarlás visszaszorításához.

Hosszan tartó frissesség, különleges pénzvisszatérítés.

Ha 2020.06.01. és 07.31. között Liebherr BioFresh készüléket vásárol, akár 65.000 Forint pénzvisszatérítés ütheti a markát. Széles körű BioFresh kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő hűtési megoldást.

Az akció 2020. június 1-től július 31-ig tart, a pénzvisszatérítésre 2020. október 31-ig regisztrálhatnak az alábbi linken mindazok, akik a megadott időszakban az akcióban szereplő készülékekből számlával igazoltan vásárolnak Öntől.

https://home.liebherr.com/hu/hun/szolg%C3%A1ltat%C3%A1s/promotions/biofresh-cashback-2020/biofresh-cashback-2020.html

A promócióban résztvevő készülékek:

Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
100% garancia Unicredit
Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
Üzlet:
Telefon+36 1 204 0238 | +36 30 758 0423
info@elektromarkabolt.hu
1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. (XI. Kerület, Újbuda)
Szerviz:
Telefon+36 30 756 9701
szerviz@elektromarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 133-135.
Elektrobolt a Facebook-on Elektrobolt az Instagram-on Elektrobolt a Youtube-on
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2006 Elektro Márkabolt, developed by: 8web.hu
Az árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Árbolt.hu árösszehasonlító