Akciós termékek
Szűrő
Kategóriák

Környezettudatos porszívók

Az Európai Unió 1997. évi rendelete alapján minden elektronikai eszköznek, így a porszívóknak is környezettudatosabbaknak kell lenniük. Ekkoriban vezették be az energetikai tanúsítványt.

Ezt megelőzően 2 évvel már kialakították az úgynevezett energia címkéket, melyek segítenek tájékozódni a termékek energiafogyasztását illetően.

Az energia címkén fel kell mindenképpen tüntetni, az energiahatékonysági osztályt, amelyen az „A” a legenergiatakarékosabb, a „G” pedig kevésbé energiatakarékos.

Mint minden porszívó, a koszt, a port és a morzsaszemeket magába szívja, de a levegőt pedig visszaengedi. Itt is hasonlóképpen az energiahatékonysághoz képest az „A” a legtisztább levegőt jelzi, a „G” pedig a legszennyezettebbet.

Továbbá feltüntetik a szőnyegtisztítású hatékonyságot, a zajszintet, a gyártót, a típust és típus számot, az éves energiafogyasztást, valamint a keménypadló tisztítási hatékonyságot.

Porszívó energiaosztály

2014. szeptember 14-től minden az Európai Unióban értékesített porszívó energiacímkét köteles viselni. Ezzel a címkével a vásárló könnyen tud tájékozódni, hogy eszköze mennyire energiatakarékos és a zajszintje mekkora db(A)-t ér el.

Az Európai Unió célja az volt, hogy minden olyan eszköz eltűnjön a háztatásból, amely mind az emberi teste/szervezetre káros, mind pedig a Földünket és környezetünket károsítja.

Az elmúlt években egyre inkább megfigyelhető, hogy a legtöbb termék sokkal kíméletesebb, de erősebb is.

A tervezők igyekeznek úgy kialakítani a használati eszközöket, hogy azok csendesek legyenek, ne zavarják a környezetünket, de mindezek mellett hatékonyan végezzék el a rájuk szánt feladatot is.

Legyen Ön is tudatos vásárló. Kímélje pénztárcáját és óvja környezetét a felesleges energiafelhasználástól.

Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
100% garancia Unicredit
Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
Árukereső.hu
Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
Üzlet:
Telefon+36 1 204 0238 | +36 30 758 0423
info@elektromarkabolt.hu
1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. (XI. Kerület, Újbuda)
Szerviz:
Telefon+36 30 756 9701
szerviz@elektromarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 133-135.
Elektrobolt a Facebook-on Elektrobolt az Instagram-on Elektrobolt a Youtube-on
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2006 Elektro Márkabolt, developed by: 8web.hu
Az árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Árbolt.hu árösszehasonlító