Szűrő
Kategóriák

Siemens Intelligens Mosó – és Szárítógépek

Biztosan Ön is, mint ahogy a legtöbben szeretjük ruháinkat a lehető legtisztábban tartani, de bizony ehhez nem elegendő minőségi mosószert használni, bizony olyan mosógépre van szükségünk, amely tökéletesen kíméletes a ruhadarabokkal szemben, de kegyetlenül kíméletlen a makacs foltokkal szemben.

A Siemens Európa egyik vezető prémium kategóriás elektronikai háztartási eszközöket gyártó vállalata. A német cég mérnökei a mai kor igényeinek és elvárásainak megfelelően alakítják ki a készülékeket, amelyek minőségi biztonságot nyújtanak a vásárlók számára.

Most 2016. október 10. és december 31. között vásárolt a promócióban résztvevő Siemens mosógépek vagy szárítógépek vételárának 10%–át visszatérítjük Önnek!

Miért válasszon Siemens aquaStop funkciós mosógépet?

aquaStop rendszer – elektronikus vízvédelmi rendszer

Nyilván Önnel is előfordult már, hogy a nagymosás közepén le kellett szaladnia a boltba, vagy épp egy valami nagyon fontos dolog közbejött, ami halaszthatatlan volt, így magára hagyta otthonában, készenléti állapotban a mosógépet. Nos, az ilyen eseteknél fordul el számos baleset, amikor is elkezd szivárogni a víz a készülékből, s akkor nem csak a lakás, de a szomszéd is biztosan úszik. A Siemens AquaStop funkcióval ellátott mosógépekkel többé nem kell rettegnie az esetleges károk kialakulásától, ugyanis bármiféle vízszivárgás esetén az intelligens rendszer közvetlenül a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést.

iQdrive motor – hatékony és hosszú élettartam

Sajnos a régi típusú mosógépek sajnos még magasabb zajkibocsátással rendelkeznek. Az iQdrive motorral felszerelt mosógépek az alacsony energiafelhasználás mellett halk és hatékony működést biztosít. varioPerfect – a választás szabadsága

Mint mindenhol máshol a háztartás területén, így a mosásnál is szeretnénk, ha a lehető legkevesebb energia – és vízfogyasztás felhasználásával tökéletes eredményt elérni. Válasszon a speedPerfect (rövidebb ideig tartó mosás) vagy az ecoPerfect (alacsony víz – és energiafogyasztás) programok közül. Bármelyiket is válassza ruhái ugyan olyan ragyogóak és tiszták lesznek, akár csak újkorukban.

sensoFresh – kellemetlen szagok eltávolítása, mosás nélkül

Nehéz fizikai munkát végez a párja, vagy családja valamelyik tagja? Fél attól, hogy ruhái kellemetlen szagokat árasztanak magukból? Nos, a Siemens sensoFresh funkcióval ellátott mosógépei mosás nélkül is könnyen eltávolítják a kellemetlen szagokat.

Ha választott Siemens aquaStop rendszerrel választott mosógépet, akkor válasszon mellé IQ700 vagy IQ500 szárítógépet, mutatjuk miért!

selfCleaning condenser – az állandó hatékonyságért öntisztító kondenzátort helyeztek a mérnökök a készülékébe

autoDry – felméri a ruhák nedvességtartamát, s ez által választ készüléke automatikus szárítási programot

HeatPump – energiatakarékos működés hőátadó rendszer segítségével

Az intelligens mosásról és szárításról a készülékekbe épített aktív szenzorok gondoskodnak. Válasszon bármilyen beállítást is készüléken, a makulátlan eredmény nem fog elmaradni.

Vásároljon a promócióban résztvevő készülékek közül december 31–ig és regisztrálja vásárlását legkésőbb 2017. január 15–ig. A sikeres regisztrációt követően visszautaljuk Önnek a bruttó vételár 10%–át!

Az akcióban résztvevő készülékek:

Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
100% garancia Unicredit
Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
Üzlet:
Telefon+36 1 204 0238 | +36 30 758 0423
info@elektromarkabolt.hu
1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. (XI. Kerület, Újbuda)
Szerviz:
Telefon+36 30 756 9701
szerviz@elektromarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 133-135.
Elektrobolt a Facebook-on Elektrobolt az Instagram-on Elektrobolt a Youtube-on
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2006 Elektro Márkabolt, developed by: 8web.hu
Az árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Árbolt.hu árösszehasonlító