Szűrő
Kategóriák

Az emberek szeretnék megőrizni a gyümölcsök és zöldségek frissességét.

A legtöbb fogyasztó nem tudja biztosan, hogy hol és milyen módon tárolja a gyümölcsöt és zöldséget a hűtőszekrényben. Sokan úgy gondolják, hogy a legjobb hely a tárolásra az alsó fiók.

A Whirlpool W Collection Dual No Frost hűtőszekrény segítségével nem kell többet találgatni, hogy hol tárolja a zöldségeit és gyümölcseit - a pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozás biztosítja, hogy a friss gyümölcsök és zöldségek a hűtőszekrényben bárhol tárolhatók legyenek, miközben megtartják minőségüket.

Megakadályozza a hőmérséklet-ingadozásokat

Naponta egy személy akár 10-20-szor is kinyithatja a hűtőt1, ezért fontos, hogy a hűtőszekrény figyelje a hőmérséklet és a páratartalom változást az optimális élelmiszer frissesség megőrzés érdekében.

A Whirlpool W Collection hűtőszekrényben található 6. Érzék Precision Control érzékeli a hőmérséklet és a páratartalom változását mind a hűtőtérben, mind a fagyasztóban, és gyorsan visszaállítja azokat az ideális szintre, hogy megakadályozzák az ajtó nyitásakor és zárásakor bekövetkező ingadozásokat. Még akkor is, ha az ajtót gyakrabban nyitják ki, a belső hőmérséklet optimális marad.

Okos tárolás

Az ajtón lévő polcok két részre vannak osztva, amely lehetővé teszi, hogy a polcokat különböző magasságba helyezze el a sokoldalú tároláshoz. Hasonlóképpen, egyes modellek rendelkeznek egy speciális, visszahúzható Flexi polccal kifejezetten a magas elemek tárolására.

Friss Étel

A hűtőszekrényben található a FreshBox+ fiók FreshPad kiegészítővel, amely egy speciális rács, amely elvonja a páratartalmat, és aktívan megakadályozza a káros baktériumok felhalmozódását, hogy hosszabb ideig tárolhassa frissen a gyümölcsöket és zöldségeket.

Megbízhatóság

A hűtőszekrény teljesítménye napról-napra és évről évre változik. A Dual No Frost rendszert működtető 6. Érzék kompresszor 20 éves garanciával rendelkezik.

Elérhető modellek:

Termékek nem találhatók!

Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
100% garancia Unicredit
Partnereink
GLS Csomagpont Cofidis
Társoldalaink
Kapszulashop BWT CASO Leifheit
Üzlet:
Telefon+36 1 204 0238 | +36 30 758 0423
info@elektromarkabolt.hu
1115 Budapest, Bartók Béla út 124-126. (XI. Kerület, Újbuda)
Szerviz:
Telefon+36 30 756 9701
szerviz@elektromarkabolt.hu
1115. Budapest, Bartók Béla út 133-135.
Elektrobolt a Facebook-on Elektrobolt az Instagram-on Elektrobolt a Youtube-on
Ugrás az oldal tetejéreOldal teteje
© 2006 Elektro Márkabolt, developed by: 8web.hu
Az árak bruttó árak, a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák.
Árbolt.hu árösszehasonlító